Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Je hond alleen thuis laten? Enkele tips!

Honden zijn niet graag alleen, dat is algemeen geweten. Moet jij je pluizige oogappel van tijd tot tijd langer dan je zou willen moederziel alleen laten omdat jij het druk-druk-druk hebt? Dan is er voor jou een oplossing. Met onderstaande tips blijf je gerust nog een uurtje langer op je werk!

Toys for furry boys

Enkele uren van thuis weg en je hond kan niet mee? Sommige hondeneigenaars verkiezen een bench, maar als je dat idee niet zo prettig vindt, kan je er ook voor zorgen dat je poodle voldoende speelgoed heeft om op te bijten. Leuk hondenspeelgoed koop je gewoon bij een dierenwinkel online. Super makkelijk en je kan rustig vanuit je luie zetel het assortiment bekijken. Eindeloos hondenspeelgoed scrollen, het werkt therapeutisch, geloof me. Geef je hond dus vooral genoeg om “poten”, want vanaf het moment dat je kleine vriend zich gaat vervelen is de kans groot dat je bank of keukenstoel er opeens heel aantrekkelijk uitziet, en nog voor die kleine stakker het zelf doorheeft, zitten zijn knabbelgraage tanden erin. Denk eens aan een dogsitter

Dogsitters of hondenoppas misschien?

Heb je al eens aan een hondenoppas gedacht? “Niet zomaar om het even wie past op Fifi”, hoor ik je denken. En gelijk heb je, je huisdier is part of the fam en je wil zeker zijn dat hij of zij in goede handen is. Geen paniek. Meestal zijn het studenten of mensen met een groot hart voor dieren die wat extra tijd hebben en iets willen bijverdienen die zich kandidaat stellen. De dogsitters ondergaan bovendien ook een uitgebreide screening. Tenminste, als je zoekt naar een degelijk platform van dogsitters, kan je deze kwaliteitsgarantie wel verwachten.

Is een dogsitter iets voor mij?

Een dogsitter is niet alleen een cadeautje voor jou, maar ook voor je hond! Moet jij weer eens overwerken, zit je vast in een meeting of kan je door onvoorziene omstandigheden je hond niet op tijd uitlaten? Dan kan je een dogsitter inschakelen. Een dogsitter gaan wandelen met je hond en geef hem of haar eten en jij hoeft je niet schuldig te voelen dat je weer eens langer wegblijft, geweldig toch? Ook is hij of zij een echt speelmaatje en kan hij of zij een hele dag spelen met het speelgoed voor je hond. “Een dogsitter? Alsof we in Hollywood wonen. Een oppas voor je baby, OK, maar voor je hond? Dat klinkt duur, kan ik dat wel betalen?” Wel, omdat dogsitters vaak studenten of mensen die gewoonweg van dieren houden, zijn de prijzen vaak zacht en betaalbaar. Zit je helemaal niet zo krap, dan zijn er zelfs petsitters die met jou op vakantie gaan, zodat je lieve snuggles wel mee kan maar niet alleen is als je een avondje uitgaat of het is te warm om mee op het strand te gaan liggen.

Enthousiast? Start vandaag nog je zoektocht naar een vriendje voor jouw hond! Veel succes!

Geef een reactie