Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Kaartjes ontvangen wordt erg gewaardeerd

Vaak worden er berichtjes gestuurd om iemand bijvoorbeeld te feliciteren of een gelukkig nieuw jaar te wensen. Een kort berichtje volstaat dan en komt dan binnen samen met vele anderen. Er wordt dan heel even tijd besteed aan het lezen van het berichtje en het verzenden van een antwoord. Om zo vervolgens snel door te gaan met het lezen van de anderen berichtjes. Er wordt zo niet veel aandacht besteed aan uw berichtje. U bent dan één van de velen. Bij goede vrienden en hecht familieleden wordt er vaak gebeld om zo naast het brengen van een bericht ook even bij te praten. Vroeger konden we geen berichtjes via de telefoon aan elkaar sturen en werd dit allemaal gedaan door kaartjes te sturen. Aan de kaartjes werd vaak wel veel aandacht besteed. Hier werd met de hand vaak een verhaaltje geschreven of een korte groet. Dit werd vaak erg gewaardeerd en voelde heel persoonlijk aan. Een berichtje tegenwoordig voelt niet meer zo persoonlijk. Het handgeschreven kaartje blijft daarna ook vaak bewaard. Bij kerst worden alle kerstkaarten vaak verzameld om samen neer te zetten of op te hangen in huis. Om zo alle mooie kerstgroeten bij elkaar te hebben. Kortom kaartjes moeten weer gebruikt gaan worden, het kost iets meer tijd en moeite. Maar het handgeschreven kaartje wordt heel erg gewaardeerd en met aandacht gelezen. 

Kaartje voor verschillende momenten 

Kaarten kunnen voor veel verschillende momenten worden verstuurd. Als nieuwjaarswens, felicitatiekaart, kerstkaart, uitnodigingen, trouwkaarten, kinderfeestjes, verhuiskaarten, geboortekaartjes en zo zijn er nog heel wat andere kaarten. Geboortekaartjes worden eigenlijk altijd gemaakt bij de geboorte van een kind. Zo weet iedereen uit de omgeving dat u een baby heeft gekregen. Van goede vrienden en familie tot verre kennissen. U kunt ze dan allemaal een kaart sturen. Bij kaartje2go.be kunt u hippe geboortekaartjes zelf ontwerpen. U kunt verschillende figuurtjes en patronen voor op de kaartjes zelf kiezen. Ook de sierlijke letters of een mooie illustratie mogen niet ontbreken. Wanneer u uw geboortekaartje hebt ontworpen, kunt u een proefdruk laten maken om te kijken of hij naar wens is. Om ze vervolgens te bestellen en te versturen. 

Kerstkaarten zelf maken

De feestdagen komen er weer aan. Dit betekent dat het weer tijd wordt voor het versturen van een kerstkaart. Kerstkaarten bestellen kan ook bij kaartje2go.be. U kunt kiezen voor al bestaande ontwerpen of u kunt zelf uw kerstkaartjes maken. Met leuke achtergronden, eigen foto’s en mooie lettertypen kunt u eenvoudig een originele kerstkaart maken. 

Geef een reactie