Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Neem zelf de touwtjes in handen en zorg voor je eigen next-level ervaring

Wij zijn van mening dat iedereen zichzelf af en toe eens mag verwennen. Dat wil ook zeggen op seksueel vlak. Daarbij raden we seksspeeltjes ten sterkste aan. Waarom? Het helpt je niet alleen naar een geweldige hoogtepunt, maar tegelijk leer je je lichaam beter ontdekken. Wanneer je tijd neemt voor jezelf en in controle bent over je eigen lichaam, maakt dat (solo)seks des te leuker!

Must-have seksspeeltje

Er zijn ontelbaar veel seksspeeltjes maar als we er eentje moeten uitkiezen, dan gaan we resoluut voor de vibrator! Dit populaire seksspeeltje voor vrouwen is inmiddels al lang geaccepteerd en door veel seks experts benoemd tot de beste sextoy voor vrouwen. Niemand kijkt er nog van op als een vrouw een vibrator in bezit blijkt te hebben. Zelfs als je het niet van iemand verwacht, kan het zomaar zijn dat dit seksspeeltje in haar slaapkamer rondslingert. Dit speeltje is perfect voor wanneer je een avondje alleen bent, zoals jij het wil, waar jij het wil en zo lang als jij het wil.

Welke vibrator is er nu eigenlijk de beste?

Bij iedereen past een andere vibrator die voldoet aan de wensen. Als je een seksspeeltje aanschaft, is het belangrijk dat je let op een aantal zaken die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de grootte, kracht en functies van de vibrator. Welke zone wil je daarnaast graag stimuleren? Zo zijn er vibrators voor vaginale of anale stimulatie, maar ook vibrators die enkel de clitoris stimuleren, de G-spot, of meerdere plekken tegelijk. Je kan soms, letterlijk, alle kanten op!

Al aan (zelf)bondage gedacht?

Dit is een onderdeel van BDSM en een prachtige en kinky manier om je zondige kant naar boven te laten komen. Een van de meest geavanceerde vormen van bondage is zelfbondage: bondage zonder de hulp van een partner. Je kan dit dus alleen doen of samen met je sekspartner. Behalve jezelf of iemand anders aan een voorwerp (zoals een bed) vastbinden, kan bondage ook gebruikt worden om lichaamsdelen bij elkaar te houden, of juist uit elkaar te trekken. Op deze manier kunnen sommige delen van het lichaam geopend of gespreid worden. Dit biedt ruimte voor bepaalde seksuele handelingen, zoals orale seks of stimulatie met een seksspeeltje. Dankzij verschillende technieken en attributen zijn hier tal van mogelijkheden om mee te experimenteren! 

Geef een reactie