Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Online betalen met de KBC-knop? Een eitje!

Met Pasen in zicht is het voor menig online shopper tijd om op zoek te gaan naar leuke paasgadgets, -versiering en ander fraais. Als particuliere klant van KBC/CBC bank is online aankopen doen echt een eitje! Een KBC-betaalknop op je eigen webshop is dan ook een must. Waarom ontdek je hier!

Online shoppen is hot

Dankzij online shoppen moeten jouw klanten zelfs niet wachten op de paashaas om leuke spulletjes en chocolade aan huis te laten leveren. Online winkelen is enorm hot en heeft het laatste jaar enkel aan populariteit gewonnen. Niet iedereen binnen je doelgroep zit bij dezelfde bank, dat spreekt voor zich. Zorg daarom dat je minimaal de meest gebruikte betaalmiddelen aanbiedt op je webshop. KBC dekt 20% van de online aankopen in België. Geen KBC-betaalknop op je webshop? Dan kan je heel wat conversie mislopen.

Online betalen is veilig en gaat vlot

Terwijl je vroeger steeds een kaartlezer nodig had, kan je nu gewoon met je smartphone betalen. Het is zo simpel! Omdat het steeds vlotter gaat en steeds veiliger wordt bevonden, wordt online betalen ook steeds populairder. Zelfs een groot deel van de oudere generatie is ermee weg. Een voordeel van de KBC-betaalknop is dat  de betaling in real time wordt verwerkt. Het geld staat dus meteen op jouw rekening zodat je zonder zorgen jouw diensten of producten kan leveren. Kwanta kosta? Jij als ondernemer betaalt aan KBC slechts 1% van het transactiebedrag uitgevoerd via de KBC-betaalknop. Met een minimum van 0,20 euro en maximum van 5 euro per uitgevoerde betaling.

Achteraf betalen? Geen probleem

Als enige bank in België biedt KBC deze service aan. Nu kopen en achteraf betalen is een waardevolle feature die jouw webshop wel wat kan opleveren. KBC biedt zo extra flexibiliteit voor haar en jouw klanten. Mensen kopen namelijk meer als ze achteraf kunnen betalen. En jij? Jij krijgt je geld meteen binnen en kan verder met de bestelling af te ronden. Mooie deal, niet waar?

Een betaalprovider kiezen 

Je hoort het. De KBC-betaalknop is echt onmisbaar in jouw webshop. Uiteraard zijn er nog veel meer betaalmiddelen waar je aan moet denken. Zoals Payconiq en betaalknoppen van andere populaire banken zoals Belfius en ING. Denk na over een samenwerking met een payment service provider die software biedt waarmee je al jouw betalingsverkeer en data centraal kan beheren zodat alles overzichtelijk blijft en betalingen netjes verlopen.

Geef een reactie