Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Stockwagen kopen: alle voordelen op een rijtje

Is je huidige wagen aan vervanging toe? Je weet misschien al wat voor auto je wil, maar je budget is net niet toereikend genoeg. Of je kan geen maanden meer wachten op je nieuwe auto. Dan is een stockwagen misschien wel iets voor jou!

Je beschikt onmiddellijk over een auto

Heb je dringend een nieuwe auto nodig? Dan heb je in principe twee opties: een tweedehandswagen of een stockwagen kopen. Koop je een nieuwe wagen, dan is er een lange wachttijd van enkele maanden. Stockwagens moeten niet meer geproduceerd worden en zijn bijgevolg altijd voorradig. Je kan dus quasi meteen na je aankoop plaatsnemen achter het stuur. Bij een stockwagen geniet je bovendien van dezelfde voordelen als bij een nieuwe wagen, namelijk een uitstekende service van de garage. En dat is iets wat je niet hebt wanneer je een tweedehandswagen koopt.

Je bent minder geld kwijt

Stockwagens kosten een stuk minder dan nieuwe wagens. De dealer heeft er namelijk alle belang bij om zijn wagens in stock tijdig te verkopen. Heeft de stockwagen die je op het oog hebt niet alle opties die je op je wishlist hebt staan? Geen probleem. Met het geld dat je uitspaart, kan je daar een mouw aanpassen. Laat bepaalde accessoires er achteraf bij plaatsen zodat jouw wagen helemaal gepersonaliseerd is, op maat van jouw wensen en behoeften.

Dezelfde kwaliteit als een nieuwe wagen

Kwalitatieve tweedehandswagens van merken zoals Skoda of Volkswagen kan je voor een goede prijs op de kop tikken. Maar waarom zou je bijvoorbeeld niet eens kijken bij stockwagens van Volkswagen? Koop je een stockwagen, dan geniet je namelijk van dezelfde kwaliteit als die van een volledig nieuwe auto. In tegenstelling tot een tweedehandswagen is de auto nog niet gebruikt en heeft hij bijgevolg geen kilometers op de teller.  Gebruikssporen, krassen of vlekken op het interieur zullen ook niet te bespeuren zijn.

Uitgebreid merkenaanbod

Kies je voor een stockwagen, dan heb je een ruim aanbod aan verschillende merken. Net zoals wanneer je een nieuwe wagen zou kopen. Zo heb je naast nieuwe wagens van Seat ook Seat stockwagens. Je kan dus gewoon gaan voor het merk van jouw keuze.

Met het kopen van een stockwagen kan je in principe niet missen. Je kan onmiddellijk achter het stuur kruipen, je houdt geld over voor extra opties en accessoires, je geniet van dezelfde kwaliteit als van een nieuwe auto en je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod aan merken.

Geef een reactie