Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Biologisch en verantwoord met Traumeel

Traumeel

Biologisch en verantwoord met Traumeel

Huisdieren zijn voor veel baasjes hun alles. Dit is ook het geval voor mij en mijn lieve Twix. Zelf ben ik erg bewust bezig met mijn voeding en mijn levensstijl. Daarom wil ik ook alleen het beste voor mijn kat! In veel supplementen en voeding voor dieren zit rommel en chemische troep. Dat wilde ik net langer, en ben daarom op zoek gegaan naar een merk dat biologisch en verantwoord is. Uiteindelijk kwam ik uit bij Traumeel. Dit merk maakt natuurlijke geneesmiddelen en supplementen voor huisdieren en paarden. Sinds ik ben begonnen met dit merk voor Twix haar supplementen, kunnen we beide niet meer zonder. Daarom schrijf ik vandaag over dit merk, veel leesplezier!

Alle ins en outs van het merk Traumeel

Traumeel is een farmaceutisch bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en produceren van natuurlijke geneesmiddelen voor uw huisdier. De supplementen van het merk bestaan echt uitsluitend uit natuurlijke bestandsdelen. Deze bestanddelen bestaan uit planten en mineralen. Naast dat het merk geneesmiddelen en supplementen produceert, is het ook betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar natuurlijke geneeswijzen voor uw huisdier. Waar mensen steeds meer vragen naar natuurlijke voeding en geneesmiddelen, is het logisch dat baasjes dat ook voor hun geliefde dier vragen. Traumeel een van de frontrunners op dit gebied, en kunt u bij hen altijd terecht voor uw hond, kat en paard.

Wat verkopen ze allemaal bij Traumeel?

Zoals in de vorige alinea al is benoemd, houdt Traumeel zich voornamelijk bezig met geneesmiddelen en supplementen voor dieren. Deze middelen zijn vooral bedoeld voor de dieren die wat extra ondersteuning nodig hebben. Echter kunnen supplementen ook als toevoeging van een dieet van een gezond dier dienen. Er zijn twee soorten supplementen, Traumeel S en Zeel. De eerste is verkrijgbaar als heldere gel of in tabletvorm. Dit supplement biedt ondersteuning voor wanneer uw dier een blessure heeft gehad en nog in de herstelperiode zit. Dit middel is daarom vooral geschikt voor dieren die wedstrijden doen, zoals bijvoorbeeld paarden. De gel kan ingemasseerd worden, en de tabletten kunnen door het normale eten worden gestopt. Voor dieren met stramme gewrichten is Zeel de uitkomst. Dit middel is zo gezond, dat het geschikt is voor zowel uzelf en uw dier. Dit middel is alleen verkrijgbaar in tabletvorm.

Wat maakt hun producten nou uniek en een goede investering?

De middelen van Traumeel zijn een goede investering omdat het natuurlijke producten zijn. Dit betekent dat uw geliefde dier geen rommel binnen krijgt, maar alleen het beste van wat de natuur te bieden heeft. Daarnaast is dit ideaal voor dieren met een overgevoeligheid of allergie voor conventionele geneesmiddelen. Ook zitten er geen steroïden of doping in, waardoor wedstrijddieren de middelen gerust kunnen gebruiken. Het merk is uniek omdat zij zich hebben gestort op het helpen van de natuur, uw dier, met de natuur, hun producten. Zo blijft alles in een natuurlijke cirkel. Voor baasjes zoals ik die zulke middelen erg belangrijk vinden voor hun dieren is Traumeel dan ook de uitkomst. Twix en ik zijn allebei nu helemaal gezond en gelukkig!

Geef een reactie