Welkom op mijn persoonlijk blog

Blog

Makkelijk en eenvoudig je huis inrichten!

Het vernieuwen van een leefruimte hoeft niet grootschalig te zijn. In plaats daarvan kan een ontwerp update worden gedaan met een beperkt budget en in veel minder tijd. Iets eenvoudigs als een kleurrijke lamp, een accentmuur, of nieuwe throw-kussens kan een hele ruimte fris en verfijnd voelen. Het beste van alles is dat deze decoratie-ideeën in één dag kunnen worden uitgevoerd, terwijl het resultaat eruit ziet alsof het veel langer heeft geduurd om in elkaar te zetten.

Inrichting en meubilair

Het vervangen van armaturen zoals elektrische schakelaars en lichtarmaturen kan verrassend effectief zijn. U hoeft ook niet veel geld uit te geven, want deze vervangingen kunnen binnen elk budget worden gedaan. Het is ook mogelijk om stickers op stekkers en schakelaars aan te brengen of gewoon een andere kleur verf op uw bestaande verlichtingsarmaturen aan te brengen.

Hetzelfde kan worden gedaan voor uw bestaande meubels. Een snelle schuurbeurt gevolgd door een frisse laag verf kan een meubelstuk volledig transformeren tot iets dat er als nieuw uitziet. Om het nog mooier te maken, kunt u mooie  muurstickers aanbrengen die passen bij het algemene thema van de kamer of die de kleuren in de ruimte aanvullen.

Ensceneren & shuffelen

Huis ensceneren is een veel voorkomende praktijk die vaak wordt gebruikt in onroerend goed, waar verkopers hun woning stylen en inrichten om de aantrekkingskracht op de markt te vergroten. U kunt elke ruimte in scène zetten door standaard knutselspullen te organiseren en stijlvol weer te geven. Deze kunnen items zoals glazen potten, vinyl belettering, en potplanten. Het plaatsen van verschillende soortgelijke of complementair-gekleurde items samen, zoals kaarsen naast motiverende berichten op plantenpotten kan de toon te zetten in een kamer. Zelfs koffie of gelei in een pot bonen kan een gevoel van huiselijkheid of speelsheid toe te voegen.

Het verplaatsen van meubels, foto's, of zelfs tapijten door de kamer kan de perceptie geven dat het een geheel nieuwe ruimte is, of het opzetten van nieuw meubilair heeft ook veel effect. Het verwisselen van meubels kost u niets en het is een goede cardiotraining. Probeer geen ramen te blokkeren, want veel licht is essentieel om de juiste sfeer te creëren. En laat iemand je helpen met het verplaatsen van zware spullen. Als je van feng shui houdt, dan ben je misschien beperkt tot het verplaatsen van spullen. Maar als je feng shui nog niet hebt geprobeerd, dan kan het precies zijn wat je nodig hebt om een verandering teweeg te brengen.

Muur Transformaties

Je kunt van een saaie muur een kunstwerk maken door een nieuwe kleur verf aan te brengen. Maar een meer praktische favoriet is het versieren van je muur met de steeds groter wordende collectie behang, glorieuze muurstickers slaapkamer  en muurschilderingen die op de markt verkrijgbaar zijn. Er is een overvloed aan prachtige muurstickers en die gemakkelijk kunnen worden gepersonaliseerd met kleuren & afmetingen – van inspirerende muur citaten en prachtige bloemmotieven tot wiskunde tabellen en stripfiguren. Er is iets voor elke gelegenheid, smaak en stijl. Getalenteerde ontwerpers blijven nieuwe ontwerpen bedenken in lijn met de moderne trends. Bovendien kunt u zelf unieke ontwerpen maken met een gebruiksvriendelijke online tool.

Het hoge kwaliteitsniveau van vinyl is duurzaam, gaat lang mee en is weerbestendig. Ze zijn super makkelijk aan te brengen op gladde oppervlakken met weinig kans op kreuken, rimpelen, bobbelen of scheuren. En als u ooit besluit om ze te verwijderen, zult u merken dat het net zo gemakkelijk gaat, zonder residu sporen of schade achter te laten. Dus als uw woonruimte u verveelt, laat u dan inspireren om er iets moois van te maken!

Geef een reactie